ZAČNIMO EVROVIZIJSKO POLETJE!

21. junij – pričetek koledarskega poletja je tu!

Zunaj so temperature že segle preko 30 stopinj, v kozarce se že natakajo osvežilne prijetno hladne poletne pijače in koktejli, mnogi pa bodo pričeli odhajati na dopuste proti morju ali pa si bodo doma privoščili sproščen nedeljski piknik ali veselo sobotno večerno zabavo.

In kaj je za evrovizijskega navdušenca bolje, kot da je tudi poletje obarvano z evrovizijskimi melodijami, da z njimi prežene t.i. poevrovizijsko depresijo, ki nastopi po koncu letošnje sezone. Do septembra, ko se prične novo evrovizijsko leto je še več kot dva meseca, zato je odlična ideja, da si vsak dan zavrtimo novo evrovizijsko pesem.

Letos smo že tretjič tako za vas pripravili YouTube playlisto 100 evrovizijskih poletnih pesmi, na kateri so se znašle zopet nove pesmi, ki jih na dozdajšnjih dveh listah ni bilo. Zato, da je vsako poletje obarvano z melodijami, ki smo jih mogoče že malo pozabili ali pa smo si jih na ves glas prepevali še pred mesecem dni. Za vsakega nekaj! Tokrat smo s pesmimi segli nazaj do leta 1993.

Se še spomnite zadnje luksemburške pesmi leta 1993? Veste, da je Marko Škugor že nastopil na Pesmi Evrovizije? Se še spomnite uradne pesmi evropskega nogometnega prvenstva 2012, ki je bila tudi ukrajinska pesem istega leta na Pesmi Evrovizije? Sprehodite se z nami v zgodovino, ali pa si do konca naglas navijte letošnjo Carpe Diem skupine Joker Out!

Nekatere pesmi vam bodo znane, spet druge boste na novo vzljubili – najsi bo to na pikniku, zabavi, plaži – a obvezno s koktejlom v roki! :)

Playlista vam je kot vsako leto dosegljiva na našem YouTube kanalu, vsak dan do 31. avgusta pa bomo novo pesem objavili tudi na našem Facebook profilu, nekatere pa tudi na Instagramu. Da boste tudi med brskanjem po svojih mobilnikih lahko naleteli na evrovizijske melodije letošnjega poletja.

Delite playlisto s svojimi sorodniki in prijatelji in zamuvajte na evrovizijske komade!

Happy Eurovision Summer!

Kliknite TUKAJ in si zavrtite letošnjo playlisto 100 evrovizijskih poletnih pesmi!

Če pa vam 100 ni dovolj, jih TUKAJ najdete še lanskih 100, TUKAJ pa predlanskih dodatnih 100!

Naj evrovizijske glasbe NIKOLI ne zmanjka!

Vir:
Zadnje novice
Odštevajte skupaj z nami!
Do finala, 12. 5. 2025 še:
00
DNI
:
00
UR
:
00
Min
:
00
sec