Dobrodošli na članskih straneh

Spoštovane članice in člani!

Pozdravljeni na članskih straneh, ki so namenjene internim informacijam članom našega kluba. Tukaj boste našli vse aktualne interne informacije, s katerimi morate biti seznanjeni kot člani kluba.

Na članskih straneh boste našli poročila in zapisnike občnih zborov, rezultate preteklih tekmovanj in galerijo slik z naših dogodkov.

Kot ste že vajeni, pa preko članskih strani potekajo tudi razna glasovanja.

Na prvi strani pa boste takoj našli najnovejša interna obvestila in novice, ki jih morate prebrati.

Članske strani je, tako kot spletno stran, izdelal naš član Boštjan Operčkal.

Upam, da bomo vsi skupaj s pridom izkoristili interne članske strani.

Glasovanja

Pred nami je še eno, drugo najpomembnejše tekmovanje, OGAE Song Contest 2021. Znotraj glasovanja si lahko ogledate prireditev, letošnjih organizatorjev. Prav tako si lahko ogledate podrobnosti posameznega izvajalca s klikom na ime države v glasovnici. In ne pozabite, vsak glas šteje, zato le veselo poklikajte in oddajte svoje točke.

Klikni za OGAE Song Contest 2021
Dokumenti

Tukaj so vam na voljo razni dokumenti, ki jih boste morebiti potrebovali, kot člani kluba.

Odpri dokumente
Glasbena glasovanja

V spustnem meniju zavihka Glasovanje, se vam prikažejo aktivna glasovanja, kjer ste kot člani dolžni glasovati (OGAE Poll for Eurovision, Second Chance Contest, OGAE Song Contest, Retro Song Contest). Podrobna navodila za glasovanje sledijo na podstrani posameznega tekmovanja.

Galerija

Foto utrinki iz naših druženj od tu in tam. Fotografije objavljene v tej sekciji so STROGO namenjene le za interno uporabo in arhiv članov kluba in niso namenjene javnemu objavljanju, razen, če se pridobi pisno ali ustno soglasje vseh, ki so na sliki.

Galerija
Do pesmi evrovizije še
0
DNI
:
0
UR
:
0
Min