Dobrodošli na članskih straneh

Spoštovane članice in člani!

Pozdravljeni na članskih straneh, ki so namenjene internim informacijam članom našega kluba. Tukaj boste našli vse aktualne interne informacije, s katerimi morate biti seznanjeni kot člani kluba.

Na članskih straneh boste našli poročila in zapisnike občnih zborov, rezultate preteklih tekmovanj in galerijo slik z naših dogodkov.

Kot ste že vajeni, pa preko članskih strani potekajo tudi razna glasovanja.

Na prvi strani pa boste takoj našli najnovejša interna obvestila in novice, ki jih morate prebrati.

Članske strani je, tako kot spletno stran, izdelal naš član Boštjan Operčkal.

Upam, da bomo vsi skupaj s pridom izkoristili interne članske strani.
OBČNI ZBOR 2021

Občni zbor 2021 je za nami. Hvala vsem, da ste se ga udeležili preko video konference in soustvarili prijetno druženje in večer. V zapisniku lahko "obnovite" dogajanje in si ogledate rezultate volitev.

Zapisnik občnega zbora 2021
Dokumenti

Tukaj so vam na voljo razni dokumenti, ki jih boste morebiti potrebovali, kot člani kluba.

Odpri dokumente
Glasbena glasovanja

V spustnem meniju zavihka Glasovanje, se vam prikažejo aktivna glasovanja, kjer ste kot člani dolžni glasovati (OGAE Poll for Eurovision, Second Chance Contest, OGAE Song Contest, Retro Song Contest). Podrobna navodila za glasovanje sledijo na podstrani posameznega tekmovanja.

Galerija

Foto utrinki iz naših druženj in od tu in tam. Fotografije objavljene v tej sekciji so STROGO namenjene le za interno uporabo in arhiv članov kluba in niso namenjene javnemu objavljanju, razen, če se pridobi pisno ali ustno soglasje vseh, ki so na sliki.

Galerija