Voyage za AVSTRALIJO

Torkov pustni večer je poleg pustnega rajanja prinesel še eno pesem letošnje evrovizijske bere. Avstralija je letos svojega predstavnika izbrala interno. Odločili so, da jih bo na letošnji Pesmi Evrovizije v Liverpoolu zastopala skupina Voyage s pesmijo Promise.  

Skupina Voyage iz mesta Perth ni neznanka, saj so nastopali na prav vseh avstralskih izborih odkar sodelujejo na Pesmi Evrovizije, lani pa so celo osvojili drugo mesto, kljub temu, da so zmagali na telefonskem glasovanju.  

Zato je skupina letos toliko bolj entuziastična, da končno potujejo na svetovni glasbeni spektakel v Liverpool. Član skupine Danny Estrin je povedal:

Kot dolgooletni oboževalec Pesmi Evrovizije je nastop na njej seveda vrhunec – Voyage bodo igrali na največjem svetovanem glasbenem festivalu. Naša pesem Promise je narejena za Pesem Evrovizije in mnenja smo, da je naša najboljša do zdaj. Videospot za pesem smo snemali v čudovitem Perthu in na zahodni obali Avstralije, da smo predstavili avstralske lepote. Evrovizijski narod, prihajamo!

Vir:
Zadnje novice
Odštevajte skupaj z nami!
Do finala, 11. 5. 2024 še:
00
DNI
:
00
UR
:
00
Min
:
00
sec