Vsako leto OGAE International organizira t.i. OGAE Poll, glasovanje članov klubov OGAE družine širom po svetu. Člani si ogledamo vse videospote tekoče Pesmi Evrovizije in z glasovanjem po evrovizijskem sistemu določimo zmagovalca Pesmi Evrovizije po mnenju klubov OGAE družine.

Tudi letos je glasovanje za OGAE Poll potekalo tudi v našem slovenskem klubu. Uradne videospote pesmi letošnje Pesmi Evrovizije smo si skupaj ogledali v Ankaranu in nato glasovali v obeh polfinalih in finalu.

Zmagovalna melodija letošnje Pesmi Evrovizije po mnenju Kluba OGAE Slovenija je Brividi, s katero Mahmood & BLANCO zastopata domače italijanske barve. Sledi ji Srbija s Konstrakto in pesmijo In corpore sano, na tretje mesto pa se je uvrstila Francija.

Podrobne rezultate glasovanja našega kluba pa si lahko ogledate spodaj.

Rezultate glasovanj ostalih klubov družine OGAE International bodo postopoma objavljali v aprilu in začetku maja na uradni Facebook strani OGAE International ter na spletni strani OGAE International. Končne rezultate pa bomo objavili tudi na naši spletni strani in socialnih omrežjih.

Vrstni red po glasovanju v prvem polfinalu - prvih deset se je uvrstilo v finale.

Vrstni red po glasovanju v drugem polfinalu - prvih deset se je uvrstilo v finale.

Končni rezultati glasovanja članov v finalu.
Vir:
Vir:
Odštevajte skupaj z nami!
Do finala, 11. 5. 2024 še:
00
DNI
:
00
UR
:
00
Min
:
00
sec