Slovenija gre v Malmö!

RTV Slovenija je danes sporočila in potrdila, da bo Slovenija prihodnje leto sodelovala na 68. Pesmi Evrovizije v Malmu na Švedskem!

In ne samo to! Po tem, ko je letos RTV interno izbrala Joker Out, da so nas zastopali v Liverpoolu, se letos vrača izbor predstavnika! A zanimivo je, da predstavnika ne bomo izbirali na tradicionalnem izboru EMA, marveč v oddaji Misija Malmö.

Tole še izvemo iz sporočila za javnost, ki ga je danes objavila RTV Slovenija:

Vabimo vas, da do 15. novembra 2023 do polnoči izpolnite spletni obrazec na https://www.rtvslo.si/rtv/za-medije/sporocila-za-javnost/evrovizija-2024-vabilo-k-sodelovanju/685206 in morda boste prav vi potovali na Švedsko.
Prispele skladbe bosta po preteku roka za oddajo prijav ocenili strokovni komisiji, od katerih bo ena mednarodna, obe pa na predlog odgovornega urednika Razvedrilnega programa TV Slovenija in ob predhodnem pisnem soglasju direktorja TV Slovenija imenuje Uprava RTV Slovenija. Mednarodna strokovna komisija bo ocenila tudi skladbe, ki jih bo k sodelovanju neposredno povabila RTV Slovenija.
RTV Slovenija bo objavila seznam izbranih skladb in izvajalcev za nastop v posebni televizijski oddaji najpozneje 11. decembra 2023.

Torej, 11. decembra bomo vedeli, kdo se bo potegoval za vstopnico, ki bo peljala na veliki evrovizijski oder maja v Malmu!

Zadnje novice
Odštevajte skupaj z nami!
Do finala, 11. 5. 2024 še:
00
DNI
:
00
UR
:
00
Min
:
00
sec