POLETJE JE TU!

Letni čas, ki se ga mnogi veselimo je tu – POLETJE!

Za ljubitelje evrovizijske popevke je to sicer »mučen« čas, ko se vso dogajanje povezano s Pesmijo Evrovizije ohladi, evforija izgine in marsikdo »trpi« zaradi poevrovizijske depresije.

A to poletje temu ne bo tako!

V Klubu OGAE Slovenija smo se odločili, da vam tudi poletne dni olepšamo z dobro in pozitivno evrovizijsko glasbo!

Veliko pesmi je po njihovi predstavitvi na velikem evrovizijskem odru doživelo svetovno ali evropsko slavo, ko so osvajale vrhove glasbenih lestvic, kot to letos uspeva zmagovalni pesmi Zitti e buoni italijanske skupine Måneskin. Marsikatera pesem pa morda na Pesmi Evrovizije ni bila pri vrhu, a je ostala v glavah evrovizijskih navdušencev in ostalih zaradi dobre melodije, zapomnljivega refrena ali ikoničnih plesnih gibov. In nanje so množice ljudi v poletnih mesecih in vročih poletnih večerih plesale in se zabavale – s koktejlom v roki!

Zato smo vam v Klubu OGAE Slovenija pripravili listo 100 poletnih evrovizijskih pesmi, ki je za vas kadarkoli dosegljiva za poslušanje na našem YouTube kanalu. Skoznjo pa se bomo skupaj dodobra sprehodili tudi preko poletja na našem Facebook in Instagram profilu.

Ni presenečenje, da je največ poletnih pesmi oz. hitov prišlo iz držav Sredozemlja ... Grčija, Ciper, Španija, Izrael, Italija, Turčija. A videli in slišali boste, da druge države nič kaj ne zaostajajo: Moldavija, Romunija, Švedska, Srbija ...

Se še spomnite grške skrivne kombinacije iz leta 2008, zlatega izraelskega dečka iz leta 2015, turškega Düm tek tek leta 2009, stresanja Sakisa leta 2004, Ruslaninega divjega plesa, Verkine srebrne zvezde in odlične Lejle iz leta 2008? Vse to in še več vas čaka med 100. poletnimi evrovizijskimi pesmimi!

Uživajte in užijte poletje in si privoščite osvežilen menu evrovizijskih uspešnic – na plaži, pikniku ali vaši zabavi!

Delite playlisto s svojimi prijatelji in zamigajte na evrovizijske komade!

Happy Eurovision Summer!

Kliknite TUKAJ do evrovizijskih uspešnic!

Vir:
Zadnje novice
Odštevajte skupaj z nami!
Do finala, 11. 5. 2024 še:
00
DNI
:
00
UR
:
00
Min
:
00
sec