´Pogubna´ Bambie Thug za IRSKO

Irski 'Eurosong 2024' se je zaključil – odločili so, da bo Irsko na 68. Pesmi Evrovizije v Malmöju s pesmijo Doomsday Blue zastopala Bambie Thug.

Irska televizijska hiša RTÉ nam je v petek, 26. januarja zvečer, predstavila Eurosong 2024, v katerem se je za vstopnico za Malmö potegovalo 6 pesmi.

Zmagovalca so odločili telefonsko glasovanje, glasovanje nacionalne žirije in glasovanje mednarodne žirije. In po oddanih vse točkah smo imeli jasnega zmagovalca. Bambie Thug bo maja zastopala Irsko na Pesmi Evrovizije s pesmijo Doomsday Blue.

Bambie Thug, rojena v Corku, je sila, s katero je treba računati; popolnoma neodvisna izvajalka, ki je zbrala več kot 45.000 mesečnih poslušalcev s svojim edinstvenim, samozvanim 'Ouija Pop'. Bambie, ki je znana po neverjetnih nastopih v živo, je bila nazadnje videna na nabito polnem festivalu Download Festival Debut.

Doomsday Blue je dosegla 12 točk tako pri telefonskem glasovanju, kot pri glasovanju nacionalne žirije, kar je pesmi zagotovilo udobno vodstvo in jasno pot do zmage.

Vir:
Zadnje novice
Odštevajte skupaj z nami!
Do finala, 11. 5. 2024 še:
00
DNI
:
00
UR
:
00
Min
:
00
sec