Poevrovizijski piknik OGAE Slovenija

Tradicija Kluba OGAE Slovenija je tudi vsakoletni poevrovizijski piknik, ki ga organiziramo prvi ali drugi vikend po Pesmi Evrovizije. Zakaj? Da lahko na njem izmenjamo svoje vtise tekoče Pesmi Evrovizije.

In tudi letos ni bilo nič drugače! Zanimivo je namreč prisluhniti vsem prigodam in anekdotam članov, ki so si Pesem Evrovizije ogledali v živo in seveda tudi tistim, ki so si jo ogledali na TV ekranih. Marsikdaj so mnenja glede nastopov in pesmi diametralno nasprotna – vzdušje v dvorani namreč napravi kakšno slabšo pesem zelo zanimivo, medtem ko je kakšen nastop na televiziji odličen, v dvorani pa zaradi odsotnosti televizijskih učinkov povsem povprečen. Seveda pa ne gre tudi brez premlevanja vsega obevrovizijskega dogajanja, delček katerega smo vam letos prinesli tudi preko videoreportaže iz Torina.

Ob hrani, ohlajeni pijači in evrovizijski glasbi začinjeni s pikantnimi podrobnostmi čas hitro mine. Sploh če tisti, ki so bili v Torinu presenetijo še z darilci iz Torina.

Se želiš tudi ti pridružiti evrovizijski druščini slovenskega kluba evrovizijskih navdušencev OGAE Slovenija?

Poleg piknika vsako leto organiziramo tudi vikend druženje OGAE Ankaran party, prejmeš pa tudi majčko kluba, da o svežih evrovizijskih novičkah direktno v tvoj elektronski predal ne govorimo.

Pridruži se, enostavno je: KLIK

Vir:
Zadnje novice
Odštevajte skupaj z nami!
Do finala, 11. 5. 2024 še:
00
DNI
:
00
UR
:
00
Min
:
00
sec