Pesem skupine BOOOM! je dobila še video

Skladbi 'Dance Like This' bodo že kmalu sledili slovenski singel, debitantski album in nastopi s prekaljenim bendom.

Po impresivnem petem mestu na sanmarinskem tekmovanju za Pesem Evrovizije Una voce per San Marino med skoraj 800 udeleženci iz 31 držav se je skupina Booom! znašla v vrtincu medijskih obveznosti. Kljub pomanjkanju počitka so včeraj uspešno predstavili videospot za pesem "Dance Like This", v katerem so ujeli bistvo svojega potovanja in živahno energijo pesmi. Video, ki ga je ustvaril Nik Lavrič, vključuje posnetke z njihovih potovanj v San Marino in Rimini, v njem pa nastopata tudi legendi italo-dancea Corona in Ice MC, kar odraža frenetični tempo in navdušenje, ki v zadnjem času spremljata skupino.

V pričakovanju prvenca in prihajajočih nastopov skupina Booom! že izbira naslednji singel, s katerim se bo odzvala na pozitivne odzive in prošnje radijskih urednikov po slovenskih pesmih. Njihova pot na evrovizijski oder je bila nepričakovana; sprva so si prizadevali za nastop na EMA, njihov menedžer pa jih je skrivaj prijavil na predizbor San Marina. Ta naključna odločitev jih je pripeljala do televizijskih krogov in presenetljive zmage v polfinalu, na koncu pa so se v finalu uvrstili za le tremi povaljenimi glasbeniki in izkušeno špansko skupino Megara, ki je slavila zmago.

"Dance Like This" ni le vodilni singel njihovega prihajajočega albuma, temveč pomeni tudi dinamičen vstop skupine Booom! na glasbeno sceno. Album, ki bo večinoma v slovenskem jeziku z nekaj angleškimi skladbami, prikazuje raznolike talente Luke, Patrika in Matevža ter obeta pomemben mejnik za skupino.

Vir:
Zadnje novice
Odštevajte skupaj z nami!
Do finala, 12. 5. 2025 še:
00
DNI
:
00
UR
:
00
Min
:
00
sec