OGAE Piknik 2023

Tradicionalno se člani Kluba OGAE Slovenija vsako leto zberemo na poevrovizijskem pikniku. Tudi letos seveda ni bilo nič drugače. Sproščeno nedeljsko popoldne smo tako preživeli ob dobrotah z žara, ki pa smo jih seveda začinili tudi z evrovizijskimi pogovori in glasbo.

Poevrovizijski piknik je seveda namenjen predvsem temu – da skupaj sproščeno pokomentiramo rezultate Pesmi Evrovizije in si izmenjamo mnenja, iskre in trače, ki jih celotno evrovizijsko dogajanje prinese s sabo.

Z zanimanjem smo prisluhnili vsem vtisom in pripovedim naše članice Metke, ki je letos bila v Liverpoolu – orisala nam je, kakšno je bilo vzdušje, kako je bilo v evrovizijski vasi in kako noro je bilo nočno življenje v EuroClubu. Izdala nam je tudi, da je zato, da je bila v prvi vrsti pod odrom morala v vrsti čakati že kar 6 ur preden so sploh odprli dvorano. Ste pa jotudi zaradi tega lahko predvsem v finalnem večeru večkrat videli na TV ekranih, ovito v slovensko zastavo!

Seveda piknik ni minil brez burne debate o favoritih in končnih rezultatih letošnje Pesmi Evrovizije, razvila pa se je tudi debata o tem, kaj bi Slovenija morala narediti, da bi na Pesmi Evrovizije končno pristala med prvih 5 ali celo na vrhu.

Skupaj smo tudi iskali ideje za klubsko dogajanje jeseni in se že dogovorili o datumu za naš tradicionalni OGAE Ankaran Party.

Si tudi ti želiš evrovizijskih debat in prijetnega sproščenega druženja z evrovizijskimi navdušenci?

Včlani se v Klub, preprosto je – KLIKNI TUKAJ!

Vir:
Zadnje novice
Odštevajte skupaj z nami!
Do finala, 11. 5. 2024 še:
00
DNI
:
00
UR
:
00
Min
:
00
sec