OGAE Ankaran Party 2024

Minulega vikenda smo se člani Kluba OGAE Slovenija izredno veselili, saj smo se od petka do nedelje, 12.-14. april, družili na tradicionalnem OGAE Ankaran Partyju v Hotelu Convent.

Letošnje druženje je bilo še prav posebno, saj smo na druženju imeli tudi glasbene goste in to kar oba večera.

V petek popoldan smo se člani zbirali v Hotelu Convent ob prijetni evrovizijski kavici in čveku, že zvečer pa so nas v hotelski dvorani, v bivši kapelici, obiskali člani skupine BOOOM!, ki so letos sodelovali na sanmarinskem izboru za Pesem Evrovizije, Una Voce Per San Marino, in dosegli visoko peto mesto. Po kratkem uvodnem pogovoru so se nam predstavili s pesmijo Dance Like This, s katero so tekmovali v San Marinu, nato pa so nam prav tako v akustični verziji postregli še s pesmijo Portoroško sonce, s katero so na Melodijah morja in sonca 2023 dosegli drugo mesto in pa nagrado Danila Koncijančiča za obetavnega izvajalca. Ob koncu so nam predstavili še novo pesem z njihove plošče, ki že kmalu izzide.

Povabili so nas še na svoj samostojni koncert ob predstavitvi novega albuma, v SiTi teater Ljubljana, in sicer 15. maja, vstopnice za njihov koncert pa lahko dobite TUKAJ.

V soboto smo si dopoldan najprej ogledali videospote letošnjih evrovizijskih pesmi, zatem pa vsak zase oddali tudi svoje glasove za letošnji OGAE Big Poll, ki ga organizira OGAE International. Rezultate glasovanje slovenskega kluba OGAE boste izvedeli v soboto 20. aprila na naši spletni strani in socialnih omrežjih.

Popoldan smo se skupaj odpravili v Marezige na vinsko fontano in si privoščili dobro vino ter okusno hrano. Ob druženju in čudovitim razgledom na morje smo lahko spregovorili tudi z našo drugo glasbeno gostjo v Ankaranu, ki je z nami bila cel vikend! Martina Majerle, ki je bila na Pesmi Evrovizije kar osemkrat, skupaj z zasedbo Quartissimo pa je leta 2009 v Moskvi zastopala tudi Slovenijo, nam je tako popestrila tudi sobotni večer.

A še pred tem smo se po večerji člani Kluba preizkusili še v evrovizijskem kvizu, ki ga je pripravil naš član Henti.

Glavna gostja Martina Majerle nam je zvečer postregla z evrovizijskimi »bangerji« v dveh delih, z njo pa smo rajali do poznih večernih ur. Z nami je tako obeležila tudi 15 let od svojega evrovizijskega nastopa z zasedbo Quartissimo in pesmijo Love Symphony – seveda nam je pesem zapela tudi v Ankaranu!

Po ležernem nedeljskem jutru smo se počasi ob zaključni evrovizijski kavici odpravili še v Portorož, kjer smo svoje druženje končali ob prijetnem nedeljskem kosilu.

Letošnji OGAE Ankaran Party 2024 je bil res čudovit dogodek, ob katerem smo se člani Kluba še bolj povezali in uživali v pestrem dogajanju.

Če se želiš tudi ti družiti z nami, se čim prej včlani v naš Klub – zelo enostavno je, to storiš v treh korakih TUKAJ.

Do naslednjega leta, ko bo OGAE Ankaran Party med 4. in 6. aprilom 2025. Na isti lokaciji.

Vir:
Zadnje novice
Odštevajte skupaj z nami!
Do finala, 11. 5. 2024 še:
00
DNI
:
00
UR
:
00
Min
:
00
sec