OGAE ANKARAN PARTY 2023

Vikend med 31.3. in 2.4.2023 je bil za člane Kluba OGAE Slovenija poseben, saj smo ga komaj dočakali, da smo se končno spet srečali v Ankaranu in se zabavali ob evrovizijski glasbi, si izmenjali mnenja o letošnji Pesmi Evrovizije in počvekali o vsem mogočem.

Večeri so minili ob zabavi in plesu na evrovizijske klasike, sobotno dopoldne pa smo izkoristili za lepo sončno vreme ob obali. Sobotno popoldne je minilo ob vsakoletnem ogledu vseh videospotov Pesmi Evrovizije. Po koncu ogleda obeh polfinalov smo oddali tudi vsak svoje evrovizijske točke in dobili vseh 26 finalistov. Nato smo se ogledali še pesmi v finalu in oddali glasove še za finale. Končne evrovizijske točke tako sporočimo na OGAE International, ki jih objavi v OGAE Big Poll 2023. Na rezultate slovenskega kluba boste morali še malo počakati, saj jih po pravilih glasovanja vedno najprej objavi OGAE International.

Sobotni večer je minil najprej v znamenju evrovizijskega kviza, ki ga je pripravil eden izmed članov Kluba in ob katerem smo se precej zabavali in preizkusili svoje evrovizijsko znanje. Nato pa smo začeli z "Mi bomo celo noč plesali ...".

Nedeljsko dopoldne je bilo namenjeno še zaključni evrovizijski kavici pred Hotelom Convent, v katerem smo bivali, nato pa smo se odpravili še na skupno kosilo v Dekane.

Se želiš tudi ti pridružiti pisani evrovizijski druščini? Želiš oddati svoje evrovizijske točke za OGAE Big Poll? Potem se včlani v naš Klub – preprosto je!

VČLANI SE!

Nekaj fotoutrinkov:

Mi bomo celo noč plesali ... na evrovizijske klasike!

Ogled videoposnetkov in glasovanje za OGAE Big Poll 2023

Navdušenje ob ogledu Carpe Diem Joker Out!

Del evrovizijske OGAE druščine na kosilu v Dekanih.
Vir:
Zadnje novice
Odštevajte skupaj z nami!
Do finala, 11. 5. 2024 še:
00
DNI
:
00
UR
:
00
Min
:
00
sec