Občni zbor Kluba 2023

V piceriji Julči smo se člani Kluba OGAE Slovenija – Klub ljubiteljev Pesmi Evrovizije, v soboto, 4.2.2023, družili na rednem letnem občnem zboru.

Na občnem zboru vsako leto člani pretresamo aktualne evrovizijske dogodke in novice, se pogovorimo o načrtih za tekoče leto in izvedemo tudi volitve vodstva kluba.

Tudi letos je bil za predsednika ponovno izvoljen dosedanji predsednik Kluba, Miran Cvetko.

Letos se bomo člani družili kmalu tudi na tradicionalnem Ankaran Partyju, si maja skupaj ogledali finale Pesmi Evrovizije in se teden kasneje družili na poevrovizijskem klubskem pikniku.

Ker je na dan občnega zbora bila na sporedu tudi oddaja Misija Liverpool, v kateri so Joker Out predstavili svojo evrovizijsko pesem Carpe Diem, smo si po občnem zboru tudi skupaj ogledali predstavitev pesmi. Člani smo bili nad predstavljeno pesmijo navdušeni, prepričani smo in si želimo, da se bodo Joker Out s pesmijo uvrstili v finale, nekateri člani pa pesmi napovedujejo tudi zelo visoko uvrstitev v finalu.

O vsem dogajanju seveda sproti obveščamo tudi naše člane, da so vedno na tekočem.

Si želiš tudi ti postati del slovenske evrovizijske družine? Si želiš evrovizijskega čveka? Postani član našega Kluba OGAE Slovenija in se naokrog sprehaja tudi v kulski majici kluba.
Včlaniti se je preprosto – TUKAJ!

Skupen ogled Misije Liverpool
Vir:
Zadnje novice
Odštevajte skupaj z nami!
Do finala, 11. 5. 2024 še:
00
DNI
:
00
UR
:
00
Min
:
00
sec