Nadeli smo si novo podobo

S ponosom vam predstavljamo novo spletno stran in nov logotip Kluba OGAE Slovenija!

Po dolgih letih stare spletne strani in logotipa smo se v Klubu OGAE Slovenija odločili, da bomo posodobili svojo podobo in postavili novo, svežo spletno stran, ki bo vsebovala sveže novice in informacije povezane z naši klubom, Pesmijo Evrovizije, EMO, Slovensko popevko in Gradevizijo.

Naš star logotip, z notami in radiem je tako zamenjal svež, bolj stilski in sodoben logotip, ki je delo Boštjana Operčkala. Logotip je sestavljen iz črk OGAE, v povezani črti med črkami G, A in E pa je napis SLOVENIJA. V črki O je srce, ki je silhueta evrovizijskega srca, ki je v uradnem logotipu Pesmi Evrovizije, saj naš klub združuje ljubitelje evrovizijske popevke. Logotip je zelene barve in predstavlja povezavo z zeleno barvo našega turističnega logotipa I FEEL SLOVENIA, saj preko logotipa in našega društva predstavljamo tudi našo državo v Evropi in svetu. Klub OGAE Slovenija je namreč član največjega združenja klubov ljubiteljev evrovizijske popevke na svetu - OGAE International. Logotip ima še tri različice, in sicer bel napis na zeleni podlagi, črn napis na beli podlagi in bel napis na črni podlagi. Različice si lahko ogledate na fotografiji spodaj.

Poleg logotipa pa se vam predstavljamo tudi s povsem novo, moderno in informacij polno spletno stran. Spletna stran je zasnovana kot mesto, kjer so vam vedno na voljo splošne informacije o našem društvu, Pesmi Evrovizije, EMI, Slovenski popevki in Gradeviziji. Tako lahko najdete opis našega kluba in vse informacije o včlanitvi in naših aktivnostih, poleg tega pa lahko preberete tudi kratke opise in zgodovino posameznih festivalov oz. tekmovanj. Za vas smo pripravili tudi bazo zmagovalcev Pesmi Evrovizije od leta 1993 (odkar sodeluje samostojna Slovenija) in slovenskih predstavnikov na Pesmi Evrovizije. Pripravili smo vam še kratek, strnjen, a izčrpen pregled slovenskih rezultatov na tem tekmovanju. V razdelku EMA lahko najdete zmagovalne nastope na EMI od leta 1993. Za ljubitelje Slovenske popevke pa bo zanimiv pregled zmagovalnih skladb od leta 1998, ko se je festival ponovno obudil.

Kot vidite je na novi spletni strani precej zanimivih stvari, ki pa jih bomo seveda sproti nadgrajevali, dopolnjevali in spreminjali. Da boste vedno na tekočem. ;)

In da boste resnično vedeli vse, kar je v povezavi z omenjenimi festivali, bomo za vas sproti objavljali tudi sveže novice o tem in onem ter vam postregli s slikovnim materialom in povezavami do posnetkov – na enem mestu.

Tako želimo, da ta spletna stran postane vaš stalen vir informacij, ko se sprašujete, kaj je novega v povezavi s Pesmijo Evrovizije ter o slovenskih predstavnikih, hkrati pa mesto, kjer boste hitro pobrskali po zgodovini Slovenije na festivalih. Potrudili se bomo, da bo spletna stran zaživela in postala vaša priljubljena povezava v vašem brskalniku.

Obilo užitkov pri brskanju po spletni strani!

Nov logotip in tri uradne različice

Vir:
Zadnje novice
Odštevajte skupaj z nami!
Do finala, 11. 5. 2024 še:
00
DNI
:
00
UR
:
00
Min
:
00
sec