Mustii razkril pesem za BELGIJO

Mustii je predstavil svojo evrovizijsko skladbo, Before the Party's Over, ki jo je ustvaril v sodelovanju s Pierrom Dumoulinom in Benom Leclercqom. Skladba je edinstvena v tem, da se je na pozivu na internetu na koncu pridružilo več sto anonimnih glasov z vsega sveta, z namenom, da bi skupaj zapeli zaključni refren belgijske evrovizijske skladbe. Več kot 1000 ljudi se je odzvalo na poziv, da se pridružijo in skupaj zapojejo refren, kar poudarja trajno geslo Pesmi Evrovizije: 'United By Music'.

Poleg premiere videospota je Mustii napovedal, da se bo udeležil naslednjih neuradnih evrovizijskih zabav, preden odide v Malmö:

  • Sobota, 6. april: Barcelona Eurovision Party
  • Nedelja, 7. april: London Eurovision Party
  • Sobota, 13. april: Eurovision in Concert Amsterdam
  • Nedelja, 14. april: Nordic Eurovision Party Stockholm

O Mustiiju

Thomas Mustin, bolje znan kot Mustii, je avtor, skladatelj, pevec in igralec, ki je znan po številnih vlogah v gledališču, televiziji in Netflixovih produkcijah, med drugim v priljubljeni belgijski seriji La Trêve in celovečercih, kot so Grave, Un Petit Boulot in L'Echange des Princesses. Leta 2017 je dosegel glavno vlogo ob Mathilde Seigner v francoskem televizijskem filmu Je Voulais Juste Rentrer Chez Moi, v katerem je odigral zloglasnega Patricka Dilsa, nato pa je leta 2019 zaigral Hamleta pod režisersko taktirko Emmanuela Dekonincka.

Leto 2024 bo zagotovo njegovo najbolj zasedeno leto, saj ne bo le zastopal Belgije na Pesmi Evrovizije na Švedskem, ampak se bo vrnil tudi kot stalni sodnik v drugi sezoni šova Drag Race Belgique in zaigral v filmu Michiela Blancharta La nuit se traîne.

Foto: eurovision.tv/Lennert Madou

Vir:
Zadnje novice
Odštevajte skupaj z nami!
Do finala, 11. 5. 2024 še:
00
DNI
:
00
UR
:
00
Min
:
00
sec