Luna za POLJSKO

Nov teden, novi evrovizijski izvajalci in nove pesmi – tokrat so nam evrovizijske novice postregli na Poljskem – v Malmö potuje Luna, z njeno skladbo The Tower!

Po besedah Lune je The Tower več kot le pesem; je deklaracija neodvisnosti in moči, pravi izvajalka:  

»The Tower je izjava o svobodi in moči. Je izstop iz teme in mraka. Opustitev vez, blokad, omejitev, negativnih vzorcev in odnosov. Rušenje stolpa in korak v nov svet. The Tower prikazuje spoznanje lastne moči, polnosti in to, da so omejitve naša kreacija. Stolp je kraj ali stanje, ki smo (si) ga zgradili sami. Upam, da bo moja skladba The Tower spodbudila nas vse, da se borimo zase, za lastno svobodo, ljubezen in občutek vrednosti. Da smo lahko to kar smo, brez omejitev.«

Pesem The Tower je bila narejena v Veliki Britaniji v sodelovanju s Fyfeom in Maxom Cookom, posebej za Pesem Evrovizije. Lunina skladba The Tower je vzbudila veliko pozornosti na Poljskem in hitro postala lokalna senzacija. Odkar je bil videospot objavljen, pred manj kot mesecem dni, je dosegel več kot 700.000 ogledov, kar utrjuje njegovo priljubljenost med lokalnim občinstvom.

Foto: Dorota Szulc

Vir:
Zadnje novice
Odštevajte skupaj z nami!
Do finala, 11. 5. 2024 še:
00
DNI
:
00
UR
:
00
Min
:
00
sec