LATVIJA sporoča 'The Moon Is Rising'

Latvijska pesem za Evrovizijo nosi naslov The Moon Is Rising, ki jo bo na evrovizijskem odru zapela Samanta Tīna, in sicer v drugi polovici drugega polfinala 20. maja.

Samanta Tīna je o pesmi The Moon Is Rising povedala:

Pesem govori o močnih in občudovanja vrednih ženskah, o vsaki izmed nas. Vabim ženske, da si upajo biti drugačne in se ne bojijo samih sebe. Moja pesem opogumlja in poziva ženske, da z rokami naredijo krono na svoji glavi in jo s ponosom nosijo kot kraljice svojega življenja. Naj ljubijo same sebe in verjamejo vase. Šele takrat nas bodo namreč ljubili tudi drugi. Verjamem namreč, da je od odnosa do samega sebe odvisno kako bodo ostali ravnali s tabo, a to včasih ni dovolj. Zato je najbolj pomembna vrstica moje pesmi ta: če mi imaš kaj povedati, mi to povej v obraz. Sprejmimo in ljubimo same sebe, bodimo ponosne na to, kakšne nas je ustvaril Bog, sprejmimo svoje razlike in stojmo za enakost!

Da bi našli pravo pesem so organizirali tudi dvodnevni kamp RIGA LIVE. Pesem je bila napisana v sodelovanju s producentom SKVR (Oskar Uhans) in Aminato Savadogo, ki je znana po svojem šestem mestu na Pesmi Evrovizije 2014 s pesmijo Love Injected.

Zadnje novice
Odštevajte skupaj z nami!
Do finala, 11. 5. 2024 še:
00
DNI
:
00
UR
:
00
Min
:
00
sec