Koncert Manija Evrovizija

Evrovizijska vročica je tu!

Na predvečer velikega finala Evrovizije, 10. maja ob 20. uri, v Domu krajanov Negovan Nemec Bilje, vam bo Andrej Orel, skupaj z bendom v živo, predstavil najlepše domače in tuje evrovizijske uspešnice.

Na koncertu boste med drugim lahko slišali skladbe kot so Take me to your heaven in Ne ni res, zapeli z nami Waterloo, ki letos obeležuje že 50. obletnico, poplesavali ob divjih ritmih Moje štikle, se spomnili na združeno Evropo Tota Cotugna in še bi lahko naštevali.

Prisrčno vabljeni!

Zasedbo sestavljajo Andrej Orel (vokal), Blaž Pahor (klaviature), Lara Colja (bobni), Žan Colja (kitara), Luka Medvešček (bas kitara), Laura Ivančič in Maša Tiselj (back vokal), gostja večera pa bo Nika Kodrič.

Andrej Orel je svoje glasilke uril na jazz oddelku Konservatorija za glasbo in balet v Ljubljani. Poleg petja predstavlja njegovo veliko strast tudi gledališče. Svojo igralsko pot je začel s Prosvetnim društvom Štandrež, muzikalno pa s predstavo Uscana vas. Kasneje si je izkušnje nabiral v muzikalih Mamma mia!, Alpska saga, Veronika Deseniška, Madagaskar in Druščina. Za seboj ima veliko televizijskih pevskih nastopov in nastopov z večjimi orkestri in Big bandi, v zadnjem obdobju pa vse več časa posveča pisanju avtorske glasbe in sodelovanju z izvajalci različnih glasbenih zvrsti. Svoje znanje je nadgrajeval na Institute of Contemporary Music Performance v Londonu. Nedavno nazaj se je vrnil iz Avstralije, kjer je eno leto kot glavni pevec nastopal v produkcijskih šovih križarke Pacific Explorer (P&O Cruises Australia).

Svojo vstopnico si zagotovite na TEJ POVEZAVI.

VABLJENI NA EVROVIZIJSKI VEČER - KONCERT MANIJA EVROVIZIJA!

Vir:
Zadnje novice
Odštevajte skupaj z nami!
Do finala, 12. 5. 2025 še:
00
DNI
:
00
UR
:
00
Min
:
00
sec