Joost Klein z Europapa za NIZOZEMSKO

Nizozemska je objavila svojo evrovizijsko pesem Europapa, ki jo bo izvedel Joost Klein.

Umetnik Joost Klein nas z objavo uradnega videospota za pesem Europapa vabi v svoj čudoviti svet.

Pesem s turbo pospeškom bo maja poslušalce popeljala na nostalgično triminutno potovanje, za katerega se je vredno pripeti.

Europapa je poklon Joostovemu očetu. Umetnik skozi pesem poslušalcu sporoča, da ni meja, če želiš uresničiti svoje sanje in povedati svojo zgodbo. Melodija je nora mešanica melanholije in sreče, podana s poetičnim besedilom in privlačnimi ritmi, po katerih je Joost postal znan.

Joost Klein je o pesmi povedal:

"Europapa govori o siroti, ki potuje po vsej Evropi (in zunaj nje), da bi našel samega sebe in povedal svojo zgodbo. Sprva ga ljudje ne prepoznajo, vendar še naprej izkorišča vsako priložnost, da se pusti videti. Europapa je poklon mojemu očetu. Ko me je vzgajal, mi je prenesel širok pogled na svet.«

Pesem Europapa producira Teun de Kruif (Tantu Beats), s posebnim prispevkom DJ-ja Paula Elstaka, enega od začetnikov veselega hardcora in človeka, ki stoji za megahitom Rainbow in the Sky. Joost je besedilo napisal sam, pri čemer sta mu pomagala njegova dobra prijatelja Donnie in Tim Haars.

Joost se že veseli svoje izkušnje na Pesmi Evrovizije v maju:

"Evrovizijski nastop bo izkušnja polnega kroga, ki bo žalost spremenila v navdušenje. Ko ljudje vidijo moj nastop, bi moral biti njihov prvi odgovor: "Kaj se tukaj dogaja?", potem pa se šele ganejo. Vabilo, da se potopimo globlje .. Na prvi pogled se zdi zelo srečno dejanje, a poleg tega so kri, znoj in solze."

Vir:
Zadnje novice
Odštevajte skupaj z nami!
Do finala, 11. 5. 2024 še:
00
DNI
:
00
UR
:
00
Min
:
00
sec