Joel Loyo odhaja na Eurovision Weekend v Nemčijo

Gradevizija je novembra lani dobila novega zmagovalca. Zlato Jedlo je domov odnesel Joel Loyo, ki je složno združil tako publiko, kot strokovno žirijo, ter domov odnesel laskavi kipec. To pa še ni vse – Joel Loyo bo julija letos odpotoval tudi v Hamburg, kjer bo branil barve kluba OGAE Slovenija, saj bo letos tam sodeloval na tekmovanju FANvision Song Contest.

 

Eurovision Weekend je dogodek, ki je svoje sledi na evrovizijskem zemljevidu prvič pustil leta 2012 – tridnevni dogodek, ki zajema druženje, prepevanje, pevsko tekmovanje in blišča polne nastope evrovizijskih glasbenikov iz preteklih let, svojo tradicijo pelje dalje. Iz Berlina so se pred leti začeli pomikati po vsej Evropi, naslednjo edicijo pa navadno gosti država predstavnica, ki na tem tekmovanju tudi slavi.  

Po zaslugi Mirka Buljana in Maxime Love – lanskoletnih zmagovalcev tega tekmovanja – se letošnja Eurovision Weekend karavana seli v Hamburg, kjer bo nastopil tudi Joel Loyo – s skladbo SloMo, s katero je navdušil ljubljansko občinstvo, bo poskušal prepričati tudi v Nemčiji, kamor odhaja z ekipo spremljevalnih vokalistk in plesalk.

Ekipo, ki, poleg Joela, odhaja na Eurovision Weekend, v Nemčijo, sestavljata plesalki Fernanda Patino in Sonia Agrelo, spremljevalne vokalistke Elena Ribič, Katarina Mladenović in Anđelija Samardžija, ter vodja delegacije OGAE Slovenija, Jan Vehar.

Eurovision Weekend bo letos potekal med 12. in 14. julijem v nemškem Hamburgu, vstopnice pa so tudi že na voljo TUKAJ!

Prijave za letošnjo Gradevizijo so že odprte! Pišite na gradevizija@klub-ogae.si!

Vir:
Zadnje novice
Odštevajte skupaj z nami!
Do finala, 11. 5. 2024 še:
00
DNI
:
00
UR
:
00
Min
:
00
sec