IZBORA NE BO!

Danes nas je presenetila novica, da Misija Malmö navsezadnje ne bo potekala kot izbor predstavnika, kot so to sprva predvidevali na RTV Slovenija. V sporočilu za javnost so danes namreč navedli, da so predstavnika že izbrali interno, širši javnosti pa bodo ime razkrili na novinarski konferenci v torek, 12. decembra ob 12. uri, in sicer v dvorani SNG Opera in balet Ljubljana.

Takole so zapisali v sporočilu za javnost:

Televizija Slovenija se je na podlagi glasov mednarodne strokovne komisije odločila, da tudi letos izbere enega izvajalca, ki nas bo zastopal na 68. Tekmovanju za Pesem Evrovizije v švedskem Malmöju.
Pred predstavitvijo izvajalca lahko izdamo zgolj to, da verjamemo, da se bo Slovenija tudi letos v slovenščini suvereno predstavila Evropi.

S katero skladbo nas bo predstavnik/predstavnica zastopal v Malmu na Švedskem bomo izvedeli v posebni predstavitveni oddaji Misija Malmö, ki bo na sporedu konec januarja 2024. Torej podobno kot lani, ko so svojo Carpe Diem predstavili Joker Out.

Seveda so se med ljubitelji že pojavila možna imena, kot so Raiven, Gregor Ravnik, Nuška Drašček … A kdo nas bo zastopal na Pesmi Evrovizije 2024 na Švedskem bomo izvedeli čez natanko teden dni opoldne! Tam bomo tudi mi.

Vir:
Zadnje novice
Odštevajte skupaj z nami!
Do finala, 11. 5. 2024 še:
00
DNI
:
00
UR
:
00
Min
:
00
sec