ISLANDIJA stavi na 10 let!

Daði og Gagnamagnið so končno predstavili tako pričakovano skladbo, ki bo predstavljala Islandijo na letošnji Pesmi Evrovizije. Predstavili so jo ob koncu posebnega RÚV dokumentarnega filma o njihovi skupini. Pesem 10 Years bodo zapeli v prvi polovici drugega polfinala 20. maja v Rotterdamu.

10 Years nadaljuje Daðijev glasbeni komentar o svoji družini, tokrat se je osredotočil na svojo desetletno zvezo z ženo, ki jo ima neizmerno rad, Árný Fjóla Ásmundsdóttir.

Za eurovision.tv je Daði povedal:

Takoj ko sem začel pisati pesem sem vedel, da moram to pesem posvetiti zvezi s svojo ženo. Teče 10 let odkar sva skupaj in skupaj greva še samo navzgor. Ko sem pisal pesem sem v mislih že vizualiziral videospot za pesem in oder v Rotterdamu, zato lahko rečem, da sem pesem napisal tudi za evrovizijski oder.
To je tretja in zadnja pesem Gagnamagnið, no vsaj za zdaj se zdi tako. Napravili smo svoj prepoznaven stil in nastop in ta pesem vsem temu ustreza. Hvala vsem za vso podporo. Dobesedno mi je spremenila življenje.

Torej je znano, zelene trenirke se bodo po tekmovanju na Pesmi Evrovizije najverjetneje poslovile, saj je trilogija Gagnamagnið zaključena!

Vir:
Zadnje novice
Odštevajte skupaj z nami!
Do finala, 11. 5. 2024 še:
00
DNI
:
00
UR
:
00
Min
:
00
sec