IRSKA predstavila pesem Maps

Irska pop zvezda Lesley Roy je predstavilo svojo pesem ‘Maps’, s katero bo Irsko zastopala v prvem polfinalnem večeru Pesmi Evrovizije 18. maja v Rotterdamu.  

Pozitivna in poživljujoča pesem je svojo premiero doživela z radijsko predstavitvijo v oddaji Breakfast with Doireann & Eoghan, zdaj pa je na voljo za poslušanje tudi na YouTube-u.  

Pesem Maps je napisala Lesley Roy s pomočjo producenta Lukasa Hällgrena (ki je zaslužen tudi za pesem She Got Me švicarskega predstavnika leta 2019 Luce Hännia) in Emilie Eriksson.

Navdušena sem, da lahko na prihajajoči Pesmi Evrovizije zastopam Irsko s pesmijo Maps. NAvdušena sem tudi nad pesmijo in se izjemno veselim prihajajoče Evrovizije. Zame je to velika čast, zato želim svoj nastop oddelati kar najbolje in se imeti na evrovizijskem odru vseskozi zabavno. Zadnje leto sem delala na svoji pesmi, ki je zdaj končno ugledala luč sveta in vam jo lahko predstavim. Pesem Maps je bila napisana prav za Pesem Evrovizije. Je srčna, poskočna, pozitivna in upam, da bo ljudem všeč.  

je povedala Lesley Roy ob izzidu pesmi.  

Režiser videospota je Ais Brady, sneman pa je bil v čudoviti pokrajini Páirc Náisiúnta Sléibhte Chill Mhantáin (the Wicklow Mountains National Park) blizu Dublina.

Zadnje novice
Odštevajte skupaj z nami!
Do finala, 11. 5. 2024 še:
00
DNI
:
00
UR
:
00
Min
:
00
sec