Imamo novega predsednika!

V soboto, 10. februarja, smo se članice in člani Kluba OGAE Slovenija zbrali na vsakoletnem občnem zboru Kluba 2024.

Na občnem zboru smo debatirali o evrovizijskih novičkah, seveda pa smo se z vso resnostjo lotili tudi dnevnega reda.

Tako vas vabimo na tradicionalno druženje v Ankaranu, na Ankaran OGAE Party, ki bo letos med 12. in 14. aprilom v Hotelu Convent. Poleg večernega druženja, se bomo zabavali tudi ob evrovizijskem kvizu, ki ga pripravi naš član. Ogledali si bomo letošnje evrovizijske videospote ter oddali svoje glasove za OGAE Poll 2024. Skupaj se bomo odpravili na kakšen izlet v bližini, seveda pa v vmesnem času kofetkali, se pogovarjali in družili. Morda nas bo v enem izmed večerov obiskal tudi kdo od znanih pevcev.

Letošnja Gradevizija bo oktobra ali novembra, točen datum bo še določen. Če želiš sodelovati pa pošlji mail na gradevizija@klub-ogae.si

Na Pesem Evrovizije 2024 v Malmöju letos potujejo štirje naši članice in člani, ki si bodo v živo ogledali tako žirijske generalke, kot tudi večere v živo. Tako vam bomo evrovizijski utrip iz Malmöja prenesli iz prve roke!

Seveda pa smo v Klubu zopet volili novo vodstvo.

Generalni sekretar kluba ostaja David Sopotnik, še naprej pa bo koordinator tekmovanj Boštjan Smrekar.

Se je pa od funkcije predsednika Kluba po 21. letih poslovil Miran Cvetko, ki je z veseljem predal svoje mesto nasledniku. Kot je povedal, je vesel, da bo vodenje Kluba prevzela mlajša generacija in si želi, da se Klub razvija in raste v prihodnjih letih. Miran, hvala za vse, kar si postoril za Klub in njegov razvoj!

Za novega predsednika Kluba smo tako izvolili kandidata Jana Veharja! Jan je pravi evrovizijski maček, ki že vrsto let tudi aktivno sodeluje pri poročanju o evrovizijskem dogajanju preko celega leta, piše tudi prispevke za tuje evrovizijske spletne strani in je seveda navdušenec nad vsem, kar je evrovizijsko. Zato bo pravi človek, da Klub vodi uspešno še naprej!

Veseli smo, da smo letošnje leto pričeli tudi najštevilčnejše v 24 letni zgodovini Kluba, aktivnih članov je letos namreč kart 37, toliko, kot je letos sodelujočih držav na Pesmi Evrovizije!

Se tudi ti želiš pridružiti pisani evrovizijski druščini, s katero boš lahko premleval vse kar je evrovizijsko? Želi biti na tekočem z evrovizijskimi novicami? Potem se VČLANI TUKAJ!

Vir:
Zadnje novice
Odštevajte skupaj z nami!
Do finala, 11. 5. 2024 še:
00
DNI
:
00
UR
:
00
Min
:
00
sec