EVROVIZIJSKO POLETJE JE TU!

Jutri se prične koledarsko poletje, ki s sabo prinaša visoke temperature, dopuste in morska doživetja, ki jih vsi tako zelo komaj čakamo.

Za ljubitelje evrovizijske popevke je to lahko sicer »zelo mučen« čas, ko se vso dogajanje povezano s Pesmijo Evrovizije ohladi, evforija izgine in marsikdo »trpi« zaradi poevrovizijske depresije.

Že lani smo poskrbeli, da je bilo te depresije čim manj, letos pa smo se glede na dobre lanske odzive odločili stvar ponoviti!

Tudi to poletje smo za vas pripravili novih 100 evrovizijskih pesmi, ki bodo prava popestritev vaših poletnih zabav, piknikov, druženj na plaži … vse to z vonjem po Pesmi Evrovizije!

Veliko pesmi je po njihovi predstavitvi na velikem evrovizijskem odru doživelo svetovno ali evropsko slavo, ko so osvajale vrhove glasbenih lestvic. Marsikatera pesem pa morda na Pesmi Evrovizije ni bila pri vrhu, a je ostala v glavah evrovizijskih navdušencev in ostalih zaradi dobre melodije, zapomnljivega refrena ali ikoničnih plesnih gibov. In nanje so množice ljudi v poletnih mesecih in vročih poletnih večerih plesale in se zabavale – s koktejlom v roki!

Zato smo vam v Klubu OGAE Slovenija ZNOVA pripravili listo 100 poletnih evrovizijskih pesmi, ki je za vas kadarkoli dosegljiva za poslušanje na našem YouTube kanalu. Skoznjo pa se bomo skupaj dodobra sprehodili tudi preko poletja na našem Facebook in Instagram profilu.

Se še spomnite plesa čevljev malteškega predstavnika 2012, poskočnih irskih dvojčkov, Cascade 2013, ikonične Doris Dragović, črnobele Charlotte Perrelli, Ooh… Aah… Just a little bit, poskočnih ruskih babic, nemškega countryja, ali pa vam je še sveža v spominu ostala letošnja Chanel v počasnem posnetku za Španijo?

Uživajte in užijte poletje in si privoščite osvežilen menu evrovizijskih uspešnic – na plaži, pikniku ali vaši zabavi! Delite playlisto s svojimi prijatelji in zamigajte na evrovizijske komade!

Happy Eurovision Summer!

Kliknite TUKAJ in poslušajte letošnjo playlisti 100 evrovizijskih poletnih pesmi!

Če pa vam 100 letošnjih ni dovolj, si zavrtite še lanskih 100, ki so še vedno na voljo!

Vir:
Zadnje novice
Odštevajte skupaj z nami!
Do finala, 12. 5. 2025 še:
00
DNI
:
00
UR
:
00
Min
:
00
sec