Evrovizijski oder 2024!

Televizijska hiša SVT je danes ponosno predstavila podrobno grafiko odra in zasnove luči za Pesem Evrovizije 2024, ki se bo odvijala v prestižni Malmö Areni na Švedskem maja prihodnje leto.

Oder bo očaral z gibljivimi LED kockami, osvetljenim LED odrom ter inovativnimi svetlobnimi, video in odrskimi tehnologijami, ki bodo ustvarile nepozabne variacije v areni. Posebna postavitev odra v obliki križa, ki ga postavljajo natančno na sredino občinstva, obljublja edinstveno 360-stopinjsko izkušnjo za občinstvo.

Za izjemno zasnovo stojita Florian Wieder, produkcijski oblikovalec, ter Fredrik Stormby, oblikovalec svetlobe in zaslonske vsebine. Izvršna producentka Ebba Adielsson je dejala:

»Z velikim ponosom predstavljamo našo vizijo oblikovanja odra in luči za Pesem Evrovizije 2024. Koncept nam daje neskončne možnosti za ustvarjanje edinstvenih prostorov in izrazov. Kreacija Floriana in Fredrika je preprosto fantastična, veselim se končnega rezultata!«

Florian Wieder je dodal svoje navdušenje nad sodelovanjemi:

»Priprava te izjemne oddaje je timsko delo, ponosen sem, da sem del sanjske ekipe profesionalcev. Zame je Švedska vedno zagotovilo za dobro glasbo in zabavo.«

Fredrik Stormby pa je poudaril:

»Verjamemo, da smo skupaj ustvarili nepričakovan in posodobljen koncept za Pesem Evrovizije 2024. Veselimo se, da ga bomo kmalu lahko pokazali!«

Zasnova odra in luči postavlja občinstvo v središče pozornosti bolj kot kdaj koli doslej. Monumentalna instalacija videa in svetlobe je osredotočena nad samim odrom, kar omogoča ustvarjanje edinstvenih vizualnih doživetij za različne nastope. Oder, postavljen na sredino, obkrožen z občinstvom, bo omogočil gledalcem neposredno povezavo s nastopajočimi v dvorani in pred televizijskimi zasloni.

Naslednji pomemben korak na poti v Malmö je polfinalni žreb, ki bo potekal v torek, 30. januarja, ob 19. uri. S tem se bomo še bliže približali enemu največjih glasbenih spektaklov leta 2024.

Ostanite z nami, da izveste vse pomembne evrovizijske novice!

Vir:
Zadnje novice
Odštevajte skupaj z nami!
Do finala, 11. 5. 2024 še:
00
DNI
:
00
UR
:
00
Min
:
00
sec