Evrovizijski javni prevoz!

Če ste med številnimi oboževalci Evrovizije, ki bodo letos odpotovali v švedski Malmö, a ste našli prenočišče v Københavnu ali Malmöju, in bi radi prečkali most Öresund in obenem raziskali tudi del Danske, imamo za vas fantastično novico!

Skånetrafiken, sistem javnega prevoza v švedski regiji, v kateri se nahaja Malmö, je pripravil dve novi tranzitni kartici za javni prevoz, posebej za evrovizijske oboževalce, ki bodo 68. tekmovanje za Pesem Evrovizije spremljali prav na licu mesta.

Obe vozovnici veljata osem dni, od 5. do 12. maja. Ena velja za celotno švedsko regijo Skåne, druga pa za most Öresund in celotno prej omenjeno regijo.

Če želite osem dni neomejeno potovati po Malmöju in njegovi okolici, boste za ceno vozovnice Eurovision Scania odšteli 350 SEK, oziroma malce več kot 30€. Če boste stanovali v Københavnu in potovali sem in tja čez most Öresund, boste potrebovali vozovnico Eurovision Scania/Copenhagen, ki je sicer še enkrat dražja od vozovnice Eurovision Scania , zanjo pa boste odštečli 700 SEK ali približno 61 EUR, ta pa vključuje tudi neomejeno potovanje po regiji Skåne.

Vozovnice je mogoče kupiti od 15. aprila do 12. maja v aplikaciji Skånetrafiken. Če je še nimate, jo lahko prenesete v Google Play ali App Store, denarnica pa vam bo več kot hvaležna.

Pa srečno na evrovizijskih poteh!

Vir:
Zadnje novice
Odštevajte skupaj z nami!
Do finala, 11. 5. 2024 še:
00
DNI
:
00
UR
:
00
Min
:
00
sec