Evrovizija prihaja na Hrvaško!

Ljubljenec celotne Evrope (ki je študij opravljal v Ljubljani) Baby Lasagna, TikTok senzacija iz Norveške - Alessandra in legendarna jugoslovanska evrovizijska zmagovalka Emilija Kokić iz skupine Riva - to so le nekateri od nastopajočih na prvi izvedbi glasbeno-scenskega evrovizijskega spektakla Eurosong - Najveći hitovi, ki bo 8. junija letos potekal pri naših sosedih, v Zagrebu.

Ob 35. obletnici zmage na Pesmi Evrovizije, bo zmagovalno evrovizijsko skladbo Rock Me Baby odpela tudi Emilija Kokić, pevka skupine Riva.

Če je letošnja Pesem Evrovizije sedaj res že za vogalom, so na sosednjem Hrvaškem, ne glede na morebitni končni razplet v tednu, ki je pred nami, že pripravljeni na veliko evrovizijsko evforijo - in to že letos. Zagreb bo namreč že junija letos gostil dogodek Eurosong - Najveći hitovi, ki ne obljublja le neverjetnih izvedb največjih evrovizijskih uspešnic, ampak bo poskrbel tudi za nepozabno doživetje, kombinacijo vrhunske produkcije in največja imena iz sveta Pesmi Evrovizije.

Poleg domačih in tujih evrovizijskih predstavnikov, organizatorji obljubljajo nepozabne izvedbe legendarnih evrovizijskih uspešnic, sam koncert pa prinaša pisano paleto glasbenih izvajalcev iz vse Evrope, ki bodo navduševali v zagrebškem Boćarskem domu.

Med nastopajočimi je tudi eden od letošnjih favoritov Baby Lasagna, edina jugoslovanska evrovizijska zmagovalka Emilija Kokić iz skupine Riva, lanskoletna predstavnica Norveške Alessandra, iz Azerbajdžana bo pripotovala Efendi, pišla bo tudi zmagovalka Pesmi Evrovizije 2013, Emmelie De Forest in še mnogi drugi.

Vstopnice za glasbeno-scenski evrovizijski spektakel lahko dobite prek spletne strani ULAZNICE.HR.

Organizatorji pripravljajo spektakularen program, število vstopnic pa je omejeno.

Doživite pravo evrovizijsko evforijo čisto blizu vašega doma, ki nastaja v sodelovanju s kluboma OGAE Slovenijia in Hrvaškam, študentsko organizacijo UNITY OF COLORS, ter študentov filmskega, televizijskega in multimedijskega oblikovanja na Univerzi VERN.

Vir:
Zadnje novice
Odštevajte skupaj z nami!
Do finala, 12. 5. 2025 še:
00
DNI
:
00
UR
:
00
Min
:
00
sec