Eurosong – najveći hitovi v Zagrebu

Sosednji Zagreb bo 8. junija 2024 gostil svojo prvo zabavo po letošnji Pesmi Evrovizije, na kateri bo nastopilo 15 evrovizijskih izvajalcev iz različnih držav. To bo pravo zdravilo post-evrovizijske depresije, zato se pridružimo praznovanju, kjer si bodo različni hrvaški in mednarodni evrovizijski izvajalci delili oder v hrvaški prestolnici.

Emilija Kokić, zmagovalka Evrovizije 1989 za Jugoslavijo, s skupino Riva, je prva potrjena izvajalka tega spektakularnega dogodka. Poleg svoje ikonične evrovizijske zmagovalne pesmi Rock Me Baby, bo občinstvu privoščila tudi mešanico drugih evrovizijskih uspešnic.

Na edinstven način bodo na zabavi predstavili izvajalce, ki so v preteklosti sodelovali na Dori, hrvaškem nacionalnem izboru za Evrovizijo in jim tako ponudili priložnost, da izvajajo evrovizijske pesmi, čeprav svoje države niso predstavljali na velikem mednarodnem odru.

Raznolika zasedba in, zaenkrat še skrivnosten koncertni line-up, ki vključuje izvajalce iz različnih izdaj Evrovizije, bo Zagreb za eno noč oblekel v veliko evrovizijsko zabavo, prepleteno z legendarnimi uspešnicami tekmovanja, ki navdušuje že skoraj sedemdeset let.

Kmalu bo znanih več evrovizjskih izvajalcev, ki obljubljajo še bolj zvezdniški večer. Za evrovizijski glasbeni dogodek si že lahko zagotovite vstopnice, a pohitite – organizatorji namreč pripravljajo spektakularen TV studio z impresivnim odrom v Boćarskem domu v Zagrebu, zato je število vstopnic omejeno.

Koncertni spektakel bo nastal v okviru študentskega projekta na Univerzi VERN’ v Zagrebu.

Za najnovejše posodobitve in ekskluzivne trenutke iz zakulisja spremljajte EuroSong Croatia na Instagramu, ter obiščite spletno stran dogodka.

Vir:
Zadnje novice
Odštevajte skupaj z nami!
Do finala, 11. 5. 2024 še:
00
DNI
:
00
UR
:
00
Min
:
00
sec