Eurosong: Najveći hitovi

Minulo soboto, 8. junija, se je v Boogaloo Klubu v Zagrebu zgodil težko pričakovani koncert Eurosong: Najveći hitovi.

Koncert je pod eno streho kluba Boogaloo združil zveneča evrovizijska imena iz Evrope in Hrvaške. Vzdušje pa je bilo … fenomenalno!

Kmalu po začetku letošnjega leta je iz sosednje Hrvaške prišla novica, da se pripravlja evrovizijski koncert, ki bi na Balkanu lahko združil navdušence nad Pesmijo Evrovizije. Nato pa se je zgodila Dora in dobili so zmagovalca Baby Lasagno, ki je kmalu zatem tudi potrdil svojo udeležbo na junijskem koncertu.

Bolj kot je Baby Lasagna bil uspešen na stavnicah, hitreje so se prodajale vstopnice za koncert, tako da so organizatorji bili primorani koncert prestaviti na večje prizorišče iz Boćarskega doma v Boogaloo klub v Zagrebu.

Poleg drugouvrščenega na letošnji Pesmi Evrovizije, Baby Lasagne, so na oder Boogaloo kluba stopili tudi: Emmelie de Forest (Danska 2013), Efendi (Azerbajdžan 2020, 2021), Alessandra (Norveška 2023), Albina (Hrvaška 2021), Emilija Kokić (Jugoslavija 1989), Jorge Gonzales (Benidorm 2024), Marcela, Marko Bošnjak, Lara Demarin, Eugen, House of Flamingo, Devin Juraj, Jovanka Broz Titutka in še …

Skratka pisana druščina je pripravila evrovizijsko poslastico največjih hitov, koncert pa je trajal skoraj tri ure!

Partner dogodka je ponosno bil tudi naš Klub OGAE Slovenija, kar nekaj naših članov pa si je koncert ogledalo tudi v živo v Zagrebu.

Organizatorji obljubljajo ponovitev čez leto dni!

Vir:
Zadnje novice
Odštevajte skupaj z nami!
Do finala, 12. 5. 2025 še:
00
DNI
:
00
UR
:
00
Min
:
00
sec