Electric Fields za AVSTRALIJO

Večkrat nagrajeni duo Electric Fields bo zastopal Avstralijo na 68. Pesmi Evrovizije s svojo pesmijo One Milkali (One Blood).

V torek, 5. marca, sta SBS in produkcijski partner Blink TV ponosno predstavila izvajalca, ki bosta zastopala Avstralijo na Pesmi Evrovizije v Malmöju na Švedskem – to je močan, eterični duo južne Avstralije Electric Fields.

Njuna pesem je One Milkali (ena kri) in je prva pesmi na Pesmi Evrovizije, ki vključuje Yankunytjatjara; aboridžinski jezik ljudstev Anangu, ene najstarejših živečih kultur na zemlji.

Electric Fields sta prvi duo, ki bo zastopal Avstralijo na tekmovanju. Oboževalci Evrovizije se ju morda dobro spomnijo iz nacionalnega izbora 2019, kjer sta s svojo nepozabno skladbo 2000 And Whatever dosegla drugo mesto za Kate Miller-Heidke. Veseli smo, da se znova pridružujeta evrovizijskemu vesolju in tokrat predstavljata Avstralijo na svetovnem prizorišču.

Izjemen glas Zaachariaha Fieldinga in briljantnost producenta in klaviaturista Michaela Rossa se združujeta na način, ki združuje tradicionalno bivalno kulturo z glasbo, ki sega od soulful popa do epske elektronike.

Vir:
Zadnje novice
Odštevajte skupaj z nami!
Do finala, 11. 5. 2024 še:
00
DNI
:
00
UR
:
00
Min
:
00
sec