BOLGARIJA pravi 'Growing Up is Getting Old'

Bolgarska pesem za Rotterdam 2021 nosi naslov Growing Up is Getting Old, zapela pa jo bo VICTORIA v drugi polovici drugega polfinala 20. maja.

Novico o izbrani pesmi je VICTORIA sporočila ob koncu nocojšnjega spletnega koncerta, na katerem je predstavila pesmi iz njenega albuma A Little Dramatic live.

Njena ekipa Team VICTORIA je šest potencialnih pesmi za evrovizijski oder predstavljala drugo za drugo in za vsako pesem preverjala odzive med poslušalci, ki so lahko komentirali posamezne skladbe preko za to priložnost narejene mobilne aplikacije.

VICTORIA je o končni odločitvi povedala:

Bila je zelo težka odločitev. Vesela sem, da so BNT, Ligna in moja ekipa popolnoma enotni glede odločitve. Vaš odziv na pesmi nam je izredno pomagal. Prav tako nam je pomagalo mnenje glasbenih in televizijskih strokovnjakov širom Evrope. Predvsem zame je bilo izbiranje med šestimi pesmimi najtežje. Vsaka mi je zelo draga. Ob koncu smo izbirali med pesmima, ki sta dobili najboljše odzive s strani poslušalcev in strokovnjakov – Imaginary Friend in Growing Up is Getting Old, toda takoj sem vedela pri kateri pesmi bom lahko pustila srce na evrovizijskem odru v Rotterdamu.

Pesem govori o potovanju k izboljšanju samega sebe, o potovanju do svojih korenin in krajev, kjer se počutiš varno. VICTORIA je še povedala, da ob petju te pesmi misli predvsem na ljudi, ki so ji v življenju najpomembnejši: njena mama, njen oče, sestra in prijatelji.

Zadnje novice
Odštevajte skupaj z nami!
Do finala, 11. 5. 2024 še:
00
DNI
:
00
UR
:
00
Min
:
00
sec