Vikend med 5. in 7. aprilom je bil še posebej zabaven za članice in člane Kluba OGAE Slovenija, saj smo se ponovno srečali na tradicionalnem Ankaran Partyju na Obali.

Druženje smo pričeli v petek popoldan, ko smo postopoma prihajali v Hotel Convent, kjer že vrsto let gostujemo svoj Ankaran Party. Zvečer je bil čas za karaoke in za plesanje do zgodnjih jutranjih ur na večje in manjše evrovizijske hite mlajšega in starejšega datuma. Opolnoči pa smo voščili tudi enemu izmed članov, ki je praznoval rojstni dan.


V soboto smo se dopoldan odpravili vsak po svoje ali skupaj po Obali, popoldan pa smo se zopet zbrali, in sicer k pomembnemu opravilu – ogledu videospotov letošnjih predstavnikov na Pesmi Evrovizije. Ogledali smo si najprej prvo in nato drugo polfinale, glasovali za svoje favorite in tako dobili 20 finalistov,ki smo jih dodali velikim 5 in Izraelu, ki so že v finalu. Po ogledu šestih že znanih finalnih skladb, pa smo oddali glasove še v finalu in tako dobili zmagovalno pesem Pesmi Evrovizije po mnenju članic in članov našega kluba. Te glasove smo sporočili tudi mednarodni organizaciji OGAE International, ki vsako leto organizira OGAE Poll, kjer z glasovi iz vsakega nacionalnega kluba, ki je član OGAE International dobimo zmagovalca. Rezultate glasovanja v finalu, si lahko ogledate na sliki spodaj.

Zvečer je bil ponovno čas za zabavo ob evrovizijskih melodijah in debatiranju o letošnji beri skladb na Pesmi Evrovizije, ki bo v Tel Avivu.

V nedeljo smo se za zaključek odpravili še na skupno kosilo v Dekane, nato pa odšli vsak po svoje.

Tako se je zaključilo še eno prijetno druženje ob morskih valovih in evrovizijskih melodijah.

Vir:
Vir:
Do finala pesmi evrovizije še
0
DNI
:
0
UR
:
0
Min