ANKARAN PARTY 2022

Po dveh letih premora zaradi pandemije COVID-19 smo letos člani Kluba OGAE Slovenija KONČNO dočakali tradicionalno druženje na Ankaran Partyju 2022.

Ankaran Party je potekal od petka do nedelje, 1.-3. aprila v Hotelu Convent v Ankaranu. Namen Ankaran Partyja je predvsem vikend druženje članov, navdušencev nad Pesmijo Evrovizije. Ob večerih čvekamo, se zabavamo in plešemo na evrovizijske uspešnice do jutranjih ur.

V soboto popoldan pa smo se člani zbrali ob ogledu vseh videospotov pesmi letošnje Pesmi Evrovizije. Hkrati je potekalo tudi glasovanje članov za OGAE Poll 2022, ko člani slovenskega kluba izberemo svoje finaliste in nato oddamo svoje evrovizijske točke in jih nato sporočimo OGAE International, ki zbere točke vseh svojih klubov. Tako dobimo zmagovalca OGAE Poll, ki je nemalokrat pravilen napovednik za uvrstitve na Pesmi Evrovizije maja.

Najprej smo si ogledali prvi polfinale, oddali glasove, izvedeli finaliste, nato pa enako ponovili še za drugi polfinale. Med 25 državami, ki so sestavljale listo finala Kluba OGAE Slovenija, pa smo nato še enkrat glasovali in izbrali zmagovalno pesem po mnenju Kluba OGAE Slovenija, ki je …. Na to pa boste morali še malo počakati, dokler ne bodo rezultati javno objavljeni s strani OGAE International.

Vse pripravljeno za glasovanje za OGAE Poll 2022

Gledamo in glasujemo!

V nedeljo smo druženje že tradicionalno zaključili s skupnim kosilom v gostišču v Dekanih in se polni dobre evrovizijske energije odpravili proti svojim domovom.

Naslednjič se bomo člani zopet zbrali ob skupnem ogledu finala Pesmi Evrovizije, nato pa na vsakoletnem poevrovizijskem pikniku prvo nedeljo po Pesmi Evrovizije.

Se nam želiš pridružiti? Si tudi ti želiš evrovizijskega rajanja v Ankaranu z navdušenci Pesmi Evrovizije? Želiš tudi ti oddati svoje glasove za OGAE Poll?

Pridruži se nam, zelo je enostavno, preveri TUKAJ!

Večerna druženja ob evrovizijski glasbi!

Hotel Convent

Del evrovizijske druščina Kluba OGAE Slovenija
Vir:
Zadnje novice
Odštevajte skupaj z nami!
Do finala, 11. 5. 2024 še:
00
DNI
:
00
UR
:
00
Min
:
00
sec