Anika in Tinkara zmagovalki MMS 2022!

Poletni festival, ki ima dolgo tradicijo na slovenski sceni pa tudi Obali, je nocoj zazvenel v svoji 41. izvedbi. Nocoj smo slišali novih 12 Melodij morja in sonca, ki so ponovno napolnile portoroški Avditorij, primorsko občinstvo pa se je še enkrat izkazalo s svojo energijo in ljubeznijo do tega morskega glasbenega festivala.

Skozi topel in glasbeno obarvan poletni večer nas je popeljal voditeljski trio Lorelle Flego, Iztoka Gustinčiča in Tomaža Klepača.

Med občinstvom smo za vas bili tudi mi, v zgodbah na našem IG ter FB profilu pa si lahko ogledate utrip v Avditoriju.

Nagrade

Ob koncu festivala so bile podeljene tri nagrade.

Nagrado Danila Kocjančiča za obetavnega izvajalca/avtorja je strokovna žirija podelila Ninnay s skladbo Nočem tja.

Nagrado strokovne žirije za najboljšo skladbo v celoti sta prejeli Anika Horvat in Tinkara Kovač za pesem Do roba in še čez.

Veliko nagrado za zmagovalno pesem Melodij morja in sonca 2022 pa sta prav tako v roke ob koncu dvignili Anika Horvat in Tinkara Kovač za skladbo Do roba in še čez. Ti sta prejeli najvišje število točk tako od občinstva v Avditoriju, strokovne žirije in radijskih postaj, telefonsko glasovanje pa jima je namenilo 6 točk. Zmagovalec telefonskega glasovanja je bil Isaac Palma s pesmijo Zdaj je čas. V skupnem seštevku je zasedel tretje mesto, saj je točko več prejela Nuša Derenda za skladbo Valček, ki je ob koncu pristala na drugem mestu.

Končni rezultati:

Vir:
Zadnje novice
Odštevajte skupaj z nami!
Do finala, 11. 5. 2024 še:
00
DNI
:
00
UR
:
00
Min
:
00
sec