OGAE Song Contest 2022 (interno glasovanje)

Dragi člani OGAE Slovenija.

OGAE international organizira prijateljsko tekmovanje OGAE Song Contest od leta 1986 in letos se je prvič v zgodovini tekmovanja zgodilo, da ga je vodstvo odpovedalo.

Razlog za odpoved je bil, da ga je nemogoče organizirati v prijateljskem duhu vseh sodelujočih. OGAE Ukrajine je namreč objavilo protest in ogorčenje nad sodelovanjem Rusije, saj je po njihovih trditvah eden od članov ruske zmagovalne skupine javno opredeljen kot podpornik vojne v Ukrajini. OGAE Ukrajine je tako zahtevalo izločitev Rusije, v nasprotnem primeru so zagrozili, da bodo sami odstopili od tekmovanja.

Ker se je večina predsednikov članic OGAE international vzdržalo pri glasovanju za izločitev Rusije, vodstvu ni preostalo drugega, kot da odpove OGAE Song Contest 2022, ki ga je po lanskoletni zmagi organizirala Avstralska OGAE.

Ker pa že poznamo predstavnike vseh sodelujočih, smo se v vodstvu OGAE Slovenija odločili, da bomo kljub odpovedi izvedli interno glasovanje. Pogoj je, da rezultatov ne objavimo izven Slovenije, saj bodo nekatere skladbe iz letošnjega tekmovanja samo prestavljene v naslednje leto.

Sedaj pa dovolj politike in gremo k bolj zabavnemu delu.

Vaša naloga je, da poslušate vse skladbe in jih točkujete po evrovizijskem načinu točkovanja. Skladbam podelite točke od 1 do 8, 10 in 12, kjer 12 točk pomeni najbolje ocenjeno skladbo, 1 točka pa najslabše. Dve skladbi ne smeta dobiti enakega števila točk in vsake točke podelite le enkrat. Podeliti morate vse točke. Če je skladb več kot točk, neocenjene skladbe ne dobijo točk.

Rok za oddajo glasov je nedelja, 17. 12. 2022.

Želim vam prijetno poslušanje in zabavno glasovanje.

Boštjan Smrekar,
koordinator tekmovanj

Kako smo glasovali člani OGAE Slovenija:

Kako je glasovala Evropa:

26
švedska

POZOR!

Pred oddajo glasov vas prosim, da pregledate točke, ki ste jih dodelili. Če ste koga spregledali, morda dvema dodelili enako število točk - skratka pazite, da so točke dodeljene kot je opredeljeno v navodilih zgoraj.

Hvala 
ime
!
Prejeli smo tvoje glasove za
OGAE Song Contest 2022
Glasovi niso poslani. Prosim, preveri vpisane podatke in poskusi še enkrat.